Telefoonnummer:

06-83691470

Email:

info@babypraktijknhn.nl

Dagelijks bereikbaar:

08:30-17:30

Mijn naam is Cindy Janson, oprichter van Babypraktijk Noord Holland Noord.

Ik ben werkzaam als gespecialiseerd Obstetrie verpleegkundige op de Verlos- en kraamafdeling in het Noordwest Ziekenhuis. Het werken met baby’s is mijn grote passie. Dit is dan ook de reden dat ik me de laatste jaren steeds verder ben gaan specialiseren in moeder & kind.

Zo heb ik onder andere de opleiding tot Borstvoedingscoach met goed resultaat afgerond, heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding docent Dunstan Babytaal en de Shantala Babymassage.

Samen met mijn partner zijn wij trotse ouders van drie jonge kinderen. Mede door de ervaring die ik als moeder heb opgedaan, weet ik hoe belangrijk, mooi, maar ook hoe zwaar de eerste periode met je baby soms kan zijn. Dat het lang niet altijd gaat zoals je vooraf voor ogen had, omdat je nu met een ontroostbare baby zit, of omdat je baby ’s nachts maar niet wil slapen..

Vaak leiden goedbedoelde adviezen van vrienden en kennissen niet tot het gewenste resultaat, of hebben soms zelfs een averechts effect. Ook is het vinden van de juiste professionele ondersteuning vaak een zoektocht.

Ik zie het als een meerwaarde om jullie op weg te helpen in het ouderschap door bijvoorbeeld het geven van cursussen, praktische tips, coaching en persoonlijke begeleiding.

Voor problemen met bijvoorbeeld de borstvoeding, slaap- en huilgedrag, binding met je baby of andere problemen kun je contact met mij opnemen. Ik ben er graag voor jullie om te helpen, zodat ook jullie kunnen genieten van een mooie start.

Cindy Janson