Telefoonnummer:

06-83691470

Email:

info@babypraktijknhn.nl

Dagelijks bereikbaar:

08:30-17:30

De laatste jaren neemt de behoefte en vraag aan kundig advies en hulp of ondersteuning op maat steeds meer toe. Tegenwoordig is er zoveel informatie (online) te verkrijgen, dat ouders door de bomen het bos niet meer zien. Als je dan nog te maken hebt met een baby die veel huilt of moeizaam aan de borst gaat, leidt dit in veel gevallen tot grote onrust en frustratie bij de ouder.

(Huil)Baby en (borst)voeding coaching

Babypraktijk NHN biedt deze hulp op maat aan ouders. Door langs te gaan in de eigen vertrouwde omgeving van de ouder en baby, kan er rustig gekeken worden waar de onrust vandaan komt en waar ondersteuning bij gewenst is. Samen wordt er een plan van aanpak gemaakt, volledig passend bij jullie situatie. Er zal dus echt advies en zorg op maat zijn.

Consult aan huis

Tijdens een consult van ongeveer 90 minuten aan huis, is er alle tijd om uitgebreid de problemen of vragen te bespreken. Aan het eind van het consult is er een plan van aanpak gemaakt

Vervolg consult

Een vervolg consult is niet altijd nodig, want meestal is een follow up, telefonisch of via mail contact, voldoende. Mocht het toch nodig zijn om nog een keer langs te komen, dan behoort een vervolg consult ook tot de mogelijkheden. De duur van een vervolg consult is 60 minuten.

Telefonisch of mail consult

Als je een korte vraagt hebt, is het niet altijd nodig om jou en je baby te zien. In dit geval kan contact via de mail of telefonisch consult voldoende zijn. De telefonische consulten en mail contacten worden ook wel gebruikt bij de follow up na een consult aan huis.

Particuliere zorg

Mocht je baby door omstandigheden na de bevalling nog enige tijd in het ziekenhuis moeten verblijven en je hierna niet tot weinig recht op kraamzorg meer hebt, behoort particuliere zorgverlening door Babypraktijk NHN ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie hierover kun je mail of telefonisch contact opnemen.